• Glasväggar och inredningsglas

    Med vår och sommar väntandes runt knuten är det många av oss växtintresserade som nu har full fokus på säsongens blommor. Snart kan man sitta där i trädgården eller på altanen och blicka ut över de vackra blommorna i trädgården. Tyvärr har inte den svenska sommaren några garantier på värme, uppehåll och bra väder och det är därför mysigt att ha en inglasad balkong eller terrass där man kan sitta och njuta av utsikt, växter och vacker grönska även om regnet öser ned.

    Inglasning och glasfasad är inget man ger sig på själv, om man nu inte har utbildning eller erfarenhet såklart. Det kostar en del att glasa in en terrass eller uteplats men eftersom en inglasning gör att du kan sitta där även under vintern och mysa med dina vänner eller din familj så är kostnaden faktiskt ganska överkomlig. Om man ser det som att man investerar i ett extra rum, vilket det faktiskt blir, så är det en ganska liten summa vi pratar om.

    En glasvägg som man däremot kan installera själv får ni tips på i filmen nedan. Inred sedan med vackra blommor i badrummet så ska ni se vilken ljus, somrig och modern känsla badrummet helt plötsligt får!